De drijvende kracht van Van Wieringen Cuisiniers is Edwin van Wieringen die al zo’n 25 jaar culinair actief is in Heemstede, Bloemendaal, Haarlem en omstreken. Van Wieringen Cuisiniers heeft al veel opdrachten van klein tot groot, met succes mogen verzorgen. Wij zijn zowel blij met kleine groepen als met grote groepen gasten, elke bijeenkomst of feest is voor ons een nieuwe uitdaging. Wij zorgen dat u en uw gasten niets tekort komen en dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en alleen maar van de service hoeft te genieten. Onze kernkracht komt tot uiting in de hoogste kwaliteit van onze culinaire producten als in onze gastvrijheid.
 
delicious and very nicely decorated at a wedding reception food
even_voortstellen_01
Even Voorstellen
Van Wieringen Cuisiniers stelt zich graag even aan u voor…
 
Edwin van Wieringen is sinds enkele jaren actief met zijn cateringbedrijf Van Wieringen Cuisiniers in Heemstede. Edwin is een gedreven en ervaren kok waarbij zijn gezelligheid en toewijding altijd centraal staan. Hiernaast heeft Edwin ook veel ervaring als het gaat om de organisatie van feesten en partijen.
 
Omdat elke opdrachtgever zijn eigen wensen en ideeën heeft zal geen evenement hetzelfde zijn. Edwin zijn ervaring in combinatie met goed en gedegen overleg met opdrachtgevers vormt de basis voor het organiseren van een geslaagd feest of partij. Van Wieringen Cuisiniers werkt uitsluitend met verse ingrediënten en alles wordt bereid volgens eigen recept, waarbij we de geldende hygiëne-eisen vanzelfsprekend niet uit het oog verliezen. Van Wieringen Cuisiniers zou u met veel plezier kennis willen laten maken met haar culinaire lekkernijen voor de catering bij u thuis of op locatie.
 
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij infomeren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden
Mogenlijkheden
Een feest is niet compleet zonder hapjes en drankjes. Van Wieringen Cuisiniers bespaart u niet alleen tijd in de keuken maar zorgt ook voor een feestelijke aankleding. Hierdoor houdt u alle tijd over voor uw gasten. Met alles wat wij doen zullen wij rekening houden met wat uw wensen zijn, zodat het uw feest is maar hier verder niets voor hoeft te doen. Wij hebben ervaring in het verzorgen van bedrijfsfeesten, zoals een openingsreceptie, jubileum of bedrijfsfeest. Maar ook bij u thuis helpen wij graag een handje bij het verzorgen van privé-feesten, zoals een bruiloft, verjaardag of housewarming. U bent gast in uw eigen huis. Mocht u geen gebruik willen maken van onze diensten als cateraar dan kunt u ook terecht bij ons voor de huur van spullen.
 
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij infomeren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden.

  • serving wedding table in restaurant white cups
  • delicious and very nicely decorated at a wedding reception food
  • barbecue-84671_1920

Request was denied for some reason.