Yachtclub Noorderhem 
Het prima geoutilleerde clubhuis van Yacht Club Noorderhem is gelegen op een unieke lokatie. Vanuit de ledenzaal en vanaf het balkon (beide op de 1e verdieping) heeft u schitterend uitzicht over vrijwel het gehele Braassemermeer. Het clubhuis bevat naast de grote ledenzaal ook het zgn. Braassem Café dat uitstekend geschikt is voor kleinere gezelschappen. 

Braassem_Cafe_logo_CMYK

Edwin van Wieringen als huurder van de horecafaciliteiten heeft samen met Ron Azier en Adriaan Breukel het initiatief genomen om op de vrijdagavonden het ‘Bruin”café te openen. Vanaf 17:00 uur is het open voor een drankje en een hapje en er kan desgewenst een eenvoudige maaltijd worden gegeten. Daarnaast is er gelegenheid om onder meer watersportgerelateerde zaken met elkaar of gezamenlijk te bespreken. Uiteraard staat Edwin open voor allerhande andere suggesties. Het succes is echter mede afhankelijk van uw jullie komst. Probeer het eens! In de agenda en op Facebook staan de bijzonderheden vermeld.

Heeft u een verjaardag te vieren, maar heeft u te weinig ruimte thuis om uw familie te ontvangen? Viert u een jubileum en heeft een flinke zaal nodig voor al uw gasten en niet hoeven om te kijken naar de bediening en de hapjes? Zoekt u een geschikte plek om voor uw medewerkers een cursus te kunnen houden of om te vergaderen? Yachtclub Noorderhem heeft verschillende ruimtes beschikbaar voor vergaderingen. Maar ook voor grote feesten en partijen.

Yachtclub_Noorderhem_Logo_CMYK

Restaurant met een prachtig uitzicht over de Braassemermeer

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag : gesloten (dinsdagavond in het zomerseizoen vanaf 17:30 DiZeBra-hap)
Zaterdag open :          van 10.00 uur tot 18.00 uur
Zondag open :            van 10.00 uur tot 18.00 uur
Keuken geopend tot 18.00 uur (tijdens evenementen verruimde openingstijden)

Request was denied for some reason.